ZEROS AND ONES

Digital kommunikation

Ska du bygga ditt varumärke, bygga relation och underlätta försäljning är den digitala kommunikationen en framgångsfaktor. 
Vi erbjuder tjänster som rådgivning, strategiska avvägningar om innehåll och kanaler till produktion av webb, konverterande sökordsmarknadsföring, programmatics och sociala medier. Allt med syftet att skapa bättre affärer för dig.

Webb – design, utveckling och innehåll

Behöver du en ny hemsida eller e-handelslösning som lyfter din affär? Som speglar din verksamhet och ambition på bästa sätt? 

Vi bygger webbar som stärker ditt varumärke, utvecklar ditt erbjudande och samtidigt gör det enkelt för dina kunder att hitta dig. 

Genom att sätta användarens upplevelse i fokus skapar vi tillgänglighetsanpassade, snygga och funktionella webbsidor med ett relevant, genomtänkt innehåll. Som dina kunder och besökare gillar – och som även rankar högt i Googles organiska sökresultat.

Kontakta Thomas eller Göran.

Sociala medier – strategi och innehåll

Tycker du att det är svårt att veta vilka sociala medier du ska satsa på? Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, Linkedin eller kanske Pinterest? Det beror helt på syftet.

Allt börjar med en plan. Enkel eller mer detaljerad, där du bland annat behöver tänka igenom vad du vill uppnå med din kommunikation, var din målgrupp befinner sig och är intresserad av.

Här tar vi fram strategier, innehållsteman och årsplaner för att exempelvis engagera, inspirera och bygga relationer till dina kunder. Vi sköter även innehållsproduktion av kreativt och träffsäkert content i form av bild, rörligt och text.

Dessutom håller vi gärna utbildningar och workshops för dig som söker mer kunskap om digital kommunikation via sociala medier.

Kontakta Helena, Thomas eller Göran.

Annonsering i sociala medier

Den stora fördelen med marknadsföring i sociala medier är att du når ut med rätt budskap till rätt målgrupp i rätt kanal. Vi har kunskap och erfarenhet av att skapa effektiva kampanjer.

Genom att spåra, mäta och analysera resultatet av dina annonser i sociala medier kan vi löpande optimera både kampanjen och strategin utifrån verkligheten. Det gör att vi kan säkerställa att du når de uppsatta målen för kommunikationen; som ökad försäljning, fler besökare eller deltagare i aktiviteter och event.

Kontakta MalinThomas eller Göran.

Digital marknadsföring – Google Ads och programmatics

Vet dina kunder att du finns? Med online-marknadsföring via exempelvis Google Ads och programmatiska annonsköp kan du synas där dina potentiella kunder letar efter produkter eller tjänster som du erbjuder. Det gör dig valbar och driver trafik till din webbsida. Det fina är att du kan rikta dina annonser till specifika målgrupper mer kostnadseffektivt och få snabba, mätbara resultat.

Vi hjälper dig med allt från analys av målgrupper, målsättning och digital strategi till att genomföra kampanjer med maximal effekt – som leder till att fler hittar till din webbsida och kan ta del av ditt erbjudande.

Kontakta MalinThomas eller Göran.

Stärk din närvaro online och på sociala medier!

Relaterade case

Sverigetaxi Östersund

Almi Mitt

Strömsunds kommun

Fairford Holdings

Sustainable Outdoor

The Remote Lab

Webb tasteget.nu

Jämtlands Gymnasium

Åre kommun