Grand
Grandnorth
North

Ylva Lindgren – Formgivare

Ylva Lindgren

När jag först klev in genom dörrarna på Grand North var mina tankar fyllda av nervositet och frågor. Skulle jag bli välkomnad? Skulle de gilla mig? Skulle jag få chansen att verkligen göra något meningsfullt här? Och viktigast av allt, skulle jag ha tillräckligt med kunskap för att klara av uppgifterna som låg framför mig?

Men alla mina farhågor försvann när jag omedelbart omfamnades av den energifyllda och kreativa atmosfären. Det var som att jag hörde hemma här från allra första stund, och den känslan har varit med från dag ett.

Som student på YRGO IP Grafisk Produktion och Form i Göteborg har min praktikperiod på Grand North varit en djupt inspirerande resa. Jag har haft möjligheten att tillämpa mina kunskaper inom form, färg och text till praktiska projekt, vilket har gett mig en ny och djupare förståelse för hur dessa faktorer påverkar och förstärker varandra i verkliga sammanhang.

Det som verkligen har gjort min tid här speciell är den otroligt lärorika erfarenheter som skiljer sig från att bara sitta i skolbänken. Jag har inte bara fått chansen att samarbeta med engagerade kollegor, utan även arbeta med egna projekt och idéer. De har inte bara stöttat min personliga utveckling utan även generöst delat med sig av ovärderliga insikter, allt från idé- och konceptutveckling till strategi och analys, samt hur man skapar kommunikation som verkligen når fram.

Grand North är inte bara en fullservicebyrå, det är också en plats fylld med glada, kreativa människor. Det har varit en ära att vara en del av denna arbetsplats. Deras passion för branschen och deras engagemang är en av anledningarna till att jag känner mig säker på min framtida karriär.

Jag är tacksam för min tid här och jag kommer sakna detta gäng. De skrattfyllda stunderna och de roliga samtalen som alltid kretsade runt lunchbordet. Jag ser fram emot att ta med mig allt jag har lärt mig här på Grand North och använda det som en stark grund för min framtida karriär.