Grand
Grandnorth
North

Patrik Olsson – marknadsekonomi

Första dagen på jobbet vaknade jag upp med pirr i magen, min dröm om att få uppleva världen jag forskat teoretiskt samt studerat är nu uppfylld. Jag beger mig snabbt ner vid 8-slaget och bemöts av två medarbetare som genast välkomnar mig med öppna armar. Några minuter senare kommer resten av alla medarbetare som genast presenterar sig själva och även välkomnar mig. Jag blev genast upplyst om hur praktiken hade planerats gå till och om det även var okej med mig, de gav mig även otroligt mycket stöd och hänsyn till mina studier som jag hade samtidigt under praktiken.

Mitt schema var fritt för mig själv att strukturera, vilket gav mig en möjlighet att genast fylla den med spännande uppdrag med flertal olika inspirerande entreprenörer och företag som var byråns uppdragsgivare.

Hela praktiken var som ett äventyr i sig, ingen dag var sig lik och det fanns alltid utrymme för kreativitet och intressanta diskussioner under alla de olika projektens gång. Det var en spännande process att få se hur alla delar i en byrå jobbar och fungerar tillsammans, och samtidigt lära sig otroligt mycket från alla inom deras specialitet.

Jag lämnar Grand North med ett leende, det var sorgligt att behöva lämna efter sådan inspirerande resa, en resa jag aldrig kommer att glömma. Jag blev given en möjlighet att få jobba tillsammans med en av de bästa inom PR-branschen och jag känner mig otroligt hedrad, eftersom jag nu tagit del av all kunskap och utvecklats som person. Jag vill främst tacka Thomas Boström för att du tog dig tiden att vara min handledare under dessa tre månader. Jag lärde mig otroligt mycket inom marknadsresearch, varumärkesanalys, konceptualisering av budskap till grund för marknadskommunikation och varumärkesuppbyggnad. Tack till alla på byrån.