Grand
Grandnorth
North

Esbjörn Litland – kommunikatör

Hur skulle du reagera om du första dagen på din nya praktik fick en förfrågan om att sälja strumpor?

Med förväntan att jobba med att starta kampanjer och analysera data i Google Analytics var jag något ställd inför mitt första case, men mina handledare var ändå tillräckligt förtroendeingivande för att jag skulle ge det en chans. Och tur var det, för det var starten på en resa som överträffade mina förväntningar och innebar strategiskt och analytiskt arbete i flera olika kanaler, betydligt fler än vad jag hade förväntat mig.

En rädsla jag och säkert många andra har som praktikant är att göra fel. Den oron försvann ganska snabbt under min tid hos Grand North, mycket tack vare det förtroende man känner från alla kollegor och handledare. Det förtroendet gav mig möjlighet att både skjuta från höften och ta fram löst formulerade handlingsplaner som kunde mejslas fram allt eftersom. Vissa delar kunde säkert ha skötts bättre, som när jag skulle sätta igång en Facebook-kampanj utan att ha ett annonskonto klart, men överlag så har jag inte bara lärt mig mycket, utan jag hoppas och tror att det även lett till goda resultat för Grand North.

Så tusen tack för att jag fick komma till Norra Station, tack för att ni alla bemött mig med värme, och ett särskilt tack till handledare Thomas för att du orkat sitta på fredag eftermiddag och lyssna på mina lite för långa utläggningar om sökfrågor, klickfrekvens och konverteringsoptimering. Vi ses snart igen!