Nu bygger vi framtidens byrå. Häng med!

Kunskap är en färskvara. Därför tycker vi att det är dags att förändra och skapa en ny typ av kommunikationsbyrå. Grand North vill vara norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, kunskap och inspiration. Vi organiserar oss på ett nytt sätt som gör det enklare att samverka och utvecklas. Växa. I en ständigt föränderlig bransch blir vi snabbare och bättre. Samtidigt erbjuder vi ett större värde för dig som kund. Vi har precis flyttat till nya lokaler och startat en co-working miljö med flexibla arbetsplatser. En skön arena för nya idéer, produkter, tjänster och samarbeten. En plats full av människor och möten.

Följ vår resa

Co-working

Vi erbjuder flexibla arbetsplatser på innergården Prästgatan/Hamngatan mitt i centrala Östersund. Hyr en plats som det passar dig och ditt företag bäst. Ett fast skrivbord, en gång i veckan eller då och då. Du blir en del av en kreativ utvecklingsplats som erbjuder närhet till kunskap och inspiration.

Här anordnar vi seminarier, workshops, kurser, happenings och event inom kommunikation, mat och samtida kultur som du blir en del av. Här finns möjlighet att jobba, mötas, äta, fika eller bara hänga.

Förutom vi på Grand North, finns här ett kafé, eget kafferosteri och ett galleri.

Välkommen till Norra Station

Här finns allt du behöver

• Arbeta när det passar dig
• Fast arbetsplats eller full flex i lounge eller kafé
• Allt ingår – bredband, skrivare, kaffe, mötesrum
• Flexibla hyresavtal
• Fantastiska arbetskamrater
• Medlemskap i Curious Club

Mer information hittar du på norra-station.nu