WCR – Ta Steget

Livsstilsmagasinet ”Ta steget – att leva och bo i Jämtland Härjedalen"

Vi fick uppdraget att skapa ett livsstilsmagasin som visar möjligheterna att leva och bo i Jämtland Härjedalen, att utvecklas som människa, arbeta, driva företag, må bra och göra gott. Med inspirerande och skön läsning där målgruppen kan identifiera sig med många av personerna som delar med sig av sina berättelser.

Reportagen lyfter personer och företeelser, icke turistiska, en blandning av människor som valt att flytta hit, flytta hem igen eller stanna kvar. Kända och mindre kända. Allt från naturälskare och äventyrare till entreprenörer och forskare.

Vi ville visa att det är möjligt att kombinera sin karriär med ett friare liv, hur långsiktigt tänkande kring rekrytering och utveckling av personal säkrar kompetensförsörjningen i företag, hur driftiga eldsjälar gör livet bättre och roligare för andra människor och inte minst hur en anda av samverkan och nytänkande skapar bra förutsättningar. Med tydlig info för att ta reda på mer och prata med personer som redan gjort resan. Magasinet distribuerades under Alpina VM i Åre och Skidskytte VM i Östersund, samt till hushåll i Mälardalen.

Kund: WCR, World Championship Region

Se alla case →