Berghs-kurser i Östersund? Javisst!

Vi tror på utveckling och ny kunskap. Därför är vi mycket glada över vårt samarbete med Berghs School of Communication. Berghs erbjuder branschledande kurser, program och företagsutbildningar på alla nivåer inom kommunikation. Kurserna anordnas på Sveavägen i Stockholm och online – samt utvalda utbildningar hos oss i Östersund.
Tillsammans erbjuder vi kurser, inspirationsföreläsningar och skräddarsydda utbildningar för företag och organisationer. Det finns alla möjligheter att påverka utbudet. Önskar du någon särskild kurs? Eller vill ni kompetensutveckla företaget? Kontakta oss eller våra vänner på Berghs så syr vi ihop ett upplägg för dig!

Sveriges bästa utbildningar

Berghs tror på integration – mellan studenter, utbildningar, discipliner, ämnen, näringslivet, byråer, entreprenörer och företag. Det gör vi med. Att till exempel koppla ihop ett kundcase med studenter i en kurs handlar om att omsätta teori i praktik. Att omvandla kunskapen till kompetens och handling.

Berghs utbildar alla inom kommunikations­branschen – det är unikt. Utbildning för dig som vill in i branschen, dig som befinner dig mitt i yrkeslivet och dig som siktar mot absoluta toppen. Lyckas vi med vår uppgift har vi bidragit till att ni som studerar hos oss får jobb, stärks i era yrkesroller och blir trygga att kunna utvecklas vidare inom nytt område. Vi tror att allting kommunicerar. Du med.

Utbilda ditt företag – vi skräddarsyr

Utveckla ditt team tillsammans med en av världens främsta kommunikations­skolor. Är du beredd att satsa på ditt team? Här hittar du utbildningar skräddarsydda helt efter dina behov. Ledda av branschens främsta experter. Vi har utbildat hundratals företag sedan starten 1941.

Läs mer om Berghs företagslösningar »

Aktuella kurser