Utbildningsdagen med Berghs gav mersmak

Barbara Peters driver A Nomnom Story, nomnomstory.com. Hon hjälper företag inom mat och livstil att nå den tyska marknaden med PR, copywriting och översättningar. I december deltog hon i utbildningsdagen i ”Strategisk hållbarhetskommunikation” som Berghs School of Communication erbjöd i samarbete med oss här i Östersund. Dagen gav mersmak till vidareutbildning.

Vad tyckte du om gå en utbildningsdag arrangerad av Berghs i Östersund?

–  Att delta på ”hemmaplan” underlättar enormt mycket. Det sparar tid med att slippa resa och är dessutom klimatsmart och hållbart. Vi hann dessutom massor fast det bara var en heldag! Det var väldigt hands-on med en bra lärare, Emelie Persson Lindkvist, hållbarhetschef, Sweco.

–  Jag vill nu lära mig ännu mer om hållbarhet! Mitt mål är att arbeta med hållbara varumärken i framtiden. Det handlar om att ha koll på samhälls- och PR-trender då konsumenter mer och mer kopplar ihop varumärken med just hållbarhet.

Läs mer om Berghs kommande utbildningstillfällen i samarbete med Grand North i Östersund: https://www.berghs.se/berghs-och-grand-north-kurser/