Coworking – framtidens arbetsplats

Att dela på kontorsytor med andra företagare eller anställda, oavsett bransch – coworking blir allt vanligare. Norra Station öppnade december 2018 och allt fler ansluter till att jobba tillsammans på vår innergård. Men hur fungerar det egentligen och är det något för dig? Vi hoppas såklart det!

Hur fungerar det att arbeta på en coworking-plats?
Du väljer ett medlemskap som passar dig och ditt arbete bäst. Du kan hyra en fast arbetsplats med eget skrivbord och det finns också medlemskap med flexplats där du kan sitta från några dagar i veckan upp till heltid. Alla medlemskap kan du läsa mer om här.

På Norra Station erbjuder vi coworking på tre olika våningar. Här finns det möjlighet att arbeta i tysta rum, öppna kontorslandskap, lounge och café. Det finns mötesrum för både större och mindre grupper. På samma innergård finns ett galleri och i lokalerna erbjuds det kontinuerligt evenemang för medlemmar.

Vikten av att ses
Corona-pandemin har inneburit fler digitala möten och hemmakontor för allt fler. För många funkar det bra att arbeta hemifrån men vi tror på vikten av att ses och interagera med andra för att få en bra arbetsmiljö. Alla måste givetvis hitta sitt sätt att arbeta. Kanske en mix av hemarbete och coworking på Norra Station?

Vår vision om framtidens byrå
Tillsammans med Norra Station Café startade vi på Grand North coworking-verksamheten här på Norra Station. En plats som är mer än bara ett kontor. En plats där vi inspireras, utmanas och engageras. Här hittar vi nya samarbeten och partnerskap. Att arbeta tillsammans är dessutom mycket roligare!

Boka in en visning eller varför inte en provjobbar-dag hos oss i höst! Lisbet hjälper dig vidare.

 

 

 

 

← Se alla nyheter