Nu bygger vi framtidens byrå. Häng med!

Kunskap är en färskvara. Därför tycker vi att det är dags att förändra och skapa en ny typ av kommunikationsbyrå. Grand North vill vara norra Sveriges nya samlingsplats för kreativitet, kunskap och inspiration. Vi organiserar oss på ett nytt sätt som gör det enklare att samverka och utvecklas. Växa. I en ständigt föränderlig bransch blir vi snabbare och bättre. Samtidigt erbjuder vi ett större värde för dig som kund. Till hösten flyttar vi till nya lokaler och startar en helt ny co-working miljö med flexibla arbetsplatser. En skön arena för nya idéer, produkter, tjänster och samarbeten. En plats full av människor och möten.

Följ vår resa

Co-working

Vi erbjuder flexibla arbetsplatser på innergården Prästgatan/Hamngatan. Hyr en plats som det passar dig och ditt företag bäst. Ett fast skrivbord, en gång i veckan eller då och då. Du blir en del av en kreativ utvecklingsplats som erbjuder närhet till kunskap och inspiration.

Här kommer vi att anordna seminarier, workshops, kurser, happenings och event inom kommunikation, mat och samtida kultur som du blir en del av. Här finns möjlighet att jobba, mötas, äta, fika eller bara hänga.

Förutom vi på Grand North finns kafferosteri, café och deli och ett galleri. Välkommen till Norra Station på Hamngatan 11!

Häng med oss!

Var? Innergården Hamngatan/Prästgatan, mitt i centrala Östersund. Lokaler som stått tomma sedan 60-talet totalrenoveras nu efter våra önskemål tillsammans med vår fastighetsägare Diös.

När kan jag flytta in? Om allt går enligt plan så i oktober. Vi uppdaterar såklart direkt när vi vet datumet för the GRAND OPENING. Är du intresserad av en plats och vill veta mer? Kontakta någon av oss så berättar vi mer.